Miss Nella Nail Kit Set Manicure Kit for Children комплект за маникюр (за деца )

Купи сега19.70 лв.


Miss Nella Nail Kit Set Manicure Kit for Children комплект за маникюр (за деца ), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Doplňky > Úprava nehtů в GeGa.bg. Miss Nella Nail Kit Set Manicure Kit for Children комплект за маникюр (за деца ) е произведен от Miss Nella и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.70 лв.

Miss Nella Nail Kit Set Manicure Kit for Children, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Miss Nella Nail Kit Set Manicure Kit for Children е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: пилата за нокти е идеална и за пътуване и в чантата оформя и скъсява ноктите пилата за нокти е изключително щадяща към кожичката на нокътя и не предизвиква ожулване за малки кокони комплект татуировки за деца идеални за лятото Комплектът съдържа: пила за нокти 1 бр. разделител за пръсти 2 бр. Стикери за нокти 2 бр. татуировка 2 бр.

Вид продукт: Комплекти, Приказен мотив: Приказни герои, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Miss Nella
Купи сега19.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK