MIXA Hyalurogel комплект за интензивна хидратация 2x50 мл.

Купи сега31.50 лв.35.00 лв.


MIXA Hyalurogel комплект за интензивна хидратация 2x50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. MIXA Hyalurogel комплект за интензивна хидратация 2x50 мл. е произведен от Mixa и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.50 лв.

Промоционална цена на MIXA Hyalurogel комплект за интензивна хидратация 2x50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.50 лв., намален от 35.00 лв. на 31.50 лв.

MIXA Hyalurogel, 2x50 мл. , Козметични комплекти за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Използвайте всеки ден хидратиращ крем – това е основата на грижата за кожата на лицето, без която не може да мине нито една козметична рутина. Кремът за лице MIXA Hyalurogel придава на кожата ви необходимата доза хидратация, носи облекчение от усещането за сухота и предотвратява появата на люспи. Оставя кожата балансирана, омекотена, подхранена и нежна. Хидратиращото му действие помага и в битката против признаците на стареене. Комплектът съдържа: MIXA Hyalurogel noční krém 50ml нощен крем 50 мл. MIXA Hyalurogel intensive Hydration 50 ml хидратиращ крем за лице с хиалуронова киселина 50 мл. Характеристики: интензивно хидратира регенерира защитната бариера на кожата не оставя усещане за мазнота за дехидратирана кожа цялостна рутина за ежедневна грижа Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Активни вещества: хиалуронова киселина, Ефект: възстановяване на плътността, подхранване, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : нормална, суха, чувствителна, Тип комплекти: изгодна опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mixa
Купи сега31.50 лв.35.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK