Miyo Sun Kissed бронзираща пудра с матиращ ефект цвят 10 гр.

Купи сега12.72 лв.15.90 лв.


Miyo Sun Kissed бронзираща пудра с матиращ ефект цвят 10 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Pudry в GeGa.bg. Miyo Sun Kissed бронзираща пудра с матиращ ефект цвят 10 гр. е произведен от Miyo и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.72 лв.

Промоционална цена на Miyo Sun Kissed бронзираща пудра с матиращ ефект цвят 10 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.18 лв., намален от 15.90 лв. на 12.72 лв.

Miyo Sun Kissed, 10 гр. , Бронзанти за жени, Искате ли лицето ви да има красив загар, дори и ако не прекарвате време навън, или ако слънцето се крие зад облаци? Бронзантът Miyo Sun Kissed ви помага само след миг да се радвате на кожа, целуната от слънцето, при това от комфорта на дома ви. Грижи се за деликатното цветно тониране, благодарение на което лесно създавате ефект на естествен загар. Освен това този бронзант ви позволява и евентуално подчертаване на контурите и коригиране на формата на лицето. Бъдете бронзова богиня винаги, когато пожелаете. Характеристики: продуктът е подходящ също за контуриране придава на лицето здрав и свеж вид придава на кожата бронзов оттенък има матиращ ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Разнесете напълно така, че да не се виждат ограничени преходи.

Цветове фон дьо тени: medium

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Miyo
Купи сега12.72 лв.15.90 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK