Mizon Multi Function Formula Hyaluronic Acid хидратиращ крем за ръце за крака 100 мл.

Купи сега12.30 лв.


Mizon Multi Function Formula Hyaluronic Acid хидратиращ крем за ръце за крака 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o nohy > Krémy na nohy в GeGa.bg. Mizon Multi Function Formula Hyaluronic Acid хидратиращ крем за ръце за крака 100 мл. е произведен от Mizon и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.30 лв.

Mizon Multi Function Formula Hyaluronic Acid, 100 мл. , Кремове за крака за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Mizon Multi Function Formula Hyaluronic Acid. Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата отлично омекотява и подхранва прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира. Нанесете върху краката и масажирайте леко.

Активни вещества: хиалуронова киселина, Ефект: Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mizon
Купи сега12.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK