Mizon Pore Fresh ексфолиращи тампони за лице за чувствителна кожа склонна към акне 60 бр.

Купи сега52.00 лв.


Mizon Pore Fresh ексфолиращи тампони за лице за чувствителна кожа склонна към акне 60 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. Mizon Pore Fresh ексфолиращи тампони за лице за чувствителна кожа склонна към акне 60 бр. е произведен от Mizon и се предлага от NOTINO.bg на цена 52.00 лв.

Mizon Pore Fresh, 60 бр. , Ензимни пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Mizon Pore Fresh ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: може да се ползва и за чувствителна кожа не изсушава кожата на лицето премахва мъртвите кожни клетки почиства запушените пори ефективно регенерира кожата изглажда и омекотява кожата Начин на употреба: Обработете предварително почистената кожа с нежни движения на тампона по лицето. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.

Активни вещества: AHA киселини, С Пантенол, Ефект: ексфолиране, минимизиране на порите, почистване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, проблемна, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mizon
Купи сега52.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK