Mokosh Icon Vanilla & Thyme Балсам против целулит 180 мл.

Купи сега61.20 лв.72.00 лв.


Mokosh Icon Vanilla & Thyme Балсам против целулит 180 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová mléka в GeGa.bg. Mokosh Icon Vanilla & Thyme Балсам против целулит 180 мл. е произведен от Mokosh и се предлага от NOTINO.bg на цена 61.20 лв.

Промоционална цена на Mokosh Icon Vanilla & Thyme Балсам против целулит 180 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.80 лв., намален от 72.00 лв. на 61.20 лв.

Mokosh Icon Vanilla & Thyme, 180 мл. , Стягаща грижа за жени, И вие ли си блъскате главата как да се справите с портокаловата кожа по бедрата, ханша или горната част на ръцете? Вече не е нужно да го правите. В битката с неравностите по кожата ще ви помогне продуктът _ZNACKA__ Icon Vanilla & Thyme, който намалява проявите на целулит, ефективно изглажда неравномерната текстура и придава на кожата по-стегнат вид. Избавете се от нежеланите трапчинки веднъж завинаги и върнете естествената красота на кожата си. Характеристики: ухае приятно редуцира целулита и стяга кожата подобрява микроциркулацията на кръвта лесен за приложение Състав: вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте върху проблемните места и с лек масаж втрийте в кожата. Колкото повече време отделяте на масажа по засегнатите места, толкова по-видими ще бъдат резултатите. Ползвайте при необходимост.

Активни вещества: кафе, масло от жожоба, Ефект: подсилване, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mokosh
Купи сега61.20 лв.72.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK