Mokosh White Rose тонизираща есенция за озаряване на кожата против първите признаци на стареене на кожата 100 мл.

Купи сега31.00 лв.


Mokosh White Rose тонизираща есенция за озаряване на кожата против първите признаци на стареене на кожата 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťová tonika в GeGa.bg. Mokosh White Rose тонизираща есенция за озаряване на кожата против първите признаци на стареене на кожата 100 мл. е произведен от Mokosh и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.00 лв.

Mokosh White Rose, 100 мл. , Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Mokosh White Rose ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Характеристики: оставя кожата фина, свежа и сияеща успокоява и тонизира против зачервяване в стъклена опаковка Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете в дланите си няколко капки и после леко потупайте в почистената кожа на лицето. Избягвайте зоната на очите. В началото направете тест за поносимост. Ако се появи раздразнение, веднага отмийте и спрете да използвате продукта.

Активни вещества: бреза, млечна киселина, хиалуронова киселина, Ефект: anti-age, ревитализация, регенерация, уеднаквяване, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mokosh
Купи сега31.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK