MONDAY Brunette Dry Shampoo суш шампоан за тъмна коса с кератин 200 мл.

Купи сега8.50 лв.10.00 лв.


MONDAY Brunette Dry Shampoo суш шампоан за тъмна коса с кератин 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Suché šampony в GeGa.bg. MONDAY Brunette Dry Shampoo суш шампоан за тъмна коса с кератин 200 мл. е произведен от MONDAY и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.50 лв.

Промоционална цена на MONDAY Brunette Dry Shampoo суш шампоан за тъмна коса с кератин 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.50 лв., намален от 10.00 лв. на 8.50 лв.

MONDAY Brunette Dry Shampoo, 200 мл. , Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан MONDAY Brunette ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина придава на косата енергия и блясък прави косата ухаеща специално разработен за кестенява коса Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.

Ефект: Блясък и мекота, обем на косата, подхранване, Регулиране на излишния себум, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MONDAY
Купи сега8.50 лв.10.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK