Montibello Cryogen комплект(против косопад)

Купи сега54.80 лв.68.50 лв.


Montibello Cryogen комплект(против косопад), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Montibello Cryogen комплект(против косопад) е произведен от Montibello и се предлага от NOTINO.bg на цена 54.80 лв.

Промоционална цена на Montibello Cryogen комплект(против косопад) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.70 лв., намален от 68.50 лв. на 54.80 лв.

Montibello Cryogen, Активатори на растежа на косата за жени, Грижата за коса ефикасно стимулира растежа на нови косми, укрепва ги и в същото време регулира опадването на съществуващите. Радвайте се отново на красива и гъста коса. Комплектът съдържа: Cryogen шампоан против косопад 300 мл. Cryogen Интензивна грижа против косопад 10x7 мл. Характеристики: грижа за красива коса, изпълнена с живот за оредяваща коса Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Ефект: Плътност и жизненост, подхранване, регенерация, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, Тип комплекти: изгодна опаковка, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Montibello
Купи сега54.80 лв.68.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK