Montibello Decode Men Smooth Absolute Plus балсам за коса за мъже 150 мл.

Купи сега39.50 лв.


Montibello Decode Men Smooth Absolute Plus балсам за коса за мъже 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Muži > Vlasy > Kondicionéry в GeGa.bg. Montibello Decode Men Smooth Absolute Plus балсам за коса за мъже 150 мл. е произведен от Montibello и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.50 лв.

Montibello Decode Men Smooth Absolute Plus, 150 мл. , Стилизиращи продукти за мъже, Продуктът за стайлинг Montibello Decode Men е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса. Характеристики: изглажда и въздейства срещу накъдряне подхранва косата в дълбочина осигурява на косата необходимата хидратация предпазва косата от негативните въздействия на външната среда не слягва косата Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Дължина на косата: къса коса, Ефект: Блясък и мекота, подхранване, предпазва от външните влияния, Фиксация, Хидратация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Montibello
Купи сега39.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK