Montibello FINALESTYLE Color mousse оцветяващ мус за подчертаване на цвета на косата Natural blonde 320 мл.

Купи сега31.20 лв.


Montibello FINALESTYLE Color mousse оцветяващ мус за подчертаване на цвета на косата Natural blonde 320 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Pěny na vlasy в GeGa.bg. Montibello FINALESTYLE Color mousse оцветяващ мус за подчертаване на цвета на косата Natural blonde 320 мл. е произведен от Montibello и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.20 лв.

Montibello FINALESTYLE Color mousse, 320 мл. , Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Montibello FINALESTYLE придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: осигурява гъвкавост на косата придава обем от корените не слепвя косата и не я смачква предпазва от вредните UV лъчи не оставя в косата остатъци и лесно се разресва дълготраен ефект, на който можете да разчитате Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин. Не изплаквайте.

Ефект: Блясък и мекота, Защита на цветовете, предпазва от външните влияния, Термична защита, Фиксация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: kоса с кичури, боядисана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Montibello
Купи сега31.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK