Montibello Smart Touch Reset My Hair регенерираща и хидратираща маска за коса. 150 мл.

Купи сега57.50 лв.


Montibello Smart Touch Reset My Hair регенерираща и хидратираща маска за коса. 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Spreje na vlasy в GeGa.bg. Montibello Smart Touch Reset My Hair регенерираща и хидратираща маска за коса. 150 мл. е произведен от Montibello и се предлага от NOTINO.bg на цена 57.50 лв.

Montibello Smart Touch Reset My Hair, 150 мл. , Серуми за коса за жени, Искате да имате красива коса от корените до връхчетата, но усещате, че грижата, предлагана от шампоана, балсама или маската не е достатъчна? Серумът Montibello Smart Touch Reset My Hair обогатява чудесно вече изградената ви рутина за грижа и ви помага да постигнете мечтания резултат. Грижи се за необходимото подхранване, укрепва косата и осигурява всичко необходимо, за да засияе отново. Благодарение на формулата за грижа, подпомагаща естествената регенерация, серумът вдъхва нов живот на косата ви. При редовна употреба скоро ще се сдобиете със силна, сияйна и на пръв поглед здрава коса. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване качествено подобрява структурата на косъма притежава регенеративен ефект възстановява сухата, чуплива и увредена коса Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.

Ефект: Блясък и мекота, подхранване, регенерация, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Montibello
Купи сега57.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK