Mustela Bébé BIO балсам за релаксиращ масаж за деца от раждането им 90 гр.

Виж цената


Mustela Bébé BIO балсам за релаксиращ масаж за деца от раждането им 90 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. Mustela Bébé BIO балсам за релаксиращ масаж за деца от раждането им 90 гр. е произведен от Mustela и се предлага от NOTINO.bg

Mustela Bébé BIO, 90 гр. , Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Mustela Bébé BIO придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: прави я нежна и омекотена ефективно подхранва хидратира и омекотява детската кожа лесно се втрива и бързо попива предотвратява изсушаване на кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.

Ефект: подхранване, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mustela
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK