Mustela Bébé Dry Skin подхранващ почистващ гел, съдържащ защитен крем, възстановяващ кожната бариера за деца от раждането им 300 мл.

Купи сега18.20 лв.


Mustela Bébé Dry Skin подхранващ почистващ гел, съдържащ защитен крем, възстановяващ кожната бариера за деца от раждането им 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové gely в GeGa.bg. Mustela Bébé Dry Skin подхранващ почистващ гел, съдържащ защитен крем, възстановяващ кожната бариера за деца от раждането им 300 мл. е произведен от Mustela и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.20 лв.

Mustela Bébé Dry Skin, 300 мл. , Детски шампоани за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Mustela Bébé Dry Skin оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира кожата предотвратява изсъхването на кожата подхранва и се грижи за кожата не люти в очите Начин на употреба: Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода.

Ефект: подхранване, Тип кожа: суха, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mustela
Купи сега18.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK