Mustela Bébé Hydra Bébé хидратиращ крем за лице за деца от раждането им 40 мл.

Купи сега9.80 лв.


Mustela Bébé Hydra Bébé хидратиращ крем за лице за деца от раждането им 40 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Péče o pleť в GeGa.bg. Mustela Bébé Hydra Bébé хидратиращ крем за лице за деца от раждането им 40 мл. е произведен от Mustela и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.80 лв.

Mustela Bébé Hydra Bébé, 40 мл. , Грижа за кожата за деца за деца, Чувствителната детска кожа на лицето заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Mustela Bébé Hydra Bébé придава на крехката детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и подхранва детската кожа прави кожата фина и копринена създава защитна бариера на кожата Състав: съдържа най-малко 97% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Подходящ за всекидневна употреба.

Активни вещества: бамбуково масло, витамин E, Ефект: подхранване, Хидратация, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mustela
Купи сега9.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK