Mustela Bébé Hydra Bébé хидратиращо мляко за тяло за детска кожа 500 мл.

Купи сега25.92 лв.30.50 лв.


Mustela Bébé Hydra Bébé хидратиращо мляко за тяло за детска кожа 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. Mustela Bébé Hydra Bébé хидратиращо мляко за тяло за детска кожа 500 мл. е произведен от Mustela и се предлага от NOTINO.bg на цена 25.92 лв.

Промоционална цена на Mustela Bébé Hydra Bébé хидратиращо мляко за тяло за детска кожа 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.58 лв., намален от 30.50 лв. на 25.92 лв.

Mustela Bébé Hydra Bébé, 500 мл. , Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Mustela Bébé Hydra Bébé осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: прави я нежна и омекотена хидратира и омекотява детската кожа подхранва детската кожа Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.

Ефект: Хидратация, Тип кожа: нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mustela
Купи сега25.92 лв.30.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK