Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes почистващи кърпички парфюмиран за деца от раждането им 60 бр.

Купи сега15.47 лв.18.20 лв.


Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes почистващи кърпички парфюмиран за деца от раждането им 60 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Čisticí ubrousky в GeGa.bg. Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes почистващи кърпички парфюмиран за деца от раждането им 60 бр. е произведен от Mustela и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.47 лв.

Промоционална цена на Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes почистващи кърпички парфюмиран за деца от раждането им 60 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.73 лв., намален от 18.20 лв. на 15.47 лв.

Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes, 60 бр. , Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Деликатните кърпички Mustela Compostable at Home Cleansing Wipes се справят лесно, бързо и същевременно щадящо с всички замърсявания. Надеждно почистват чувствителната детска кожа, като в същото време се грижат нежно за нея и предотвратяват изсушаването и раздразнението. Подходящи са за незабавно освежаване или грижа и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: ухае приятно дълготрайно се грижи за детската кожа премахва замърсяванията освежава и подхранва за употреба за тяло и лице за грижа и почистване на детската кожа Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.

Консистенция: почистващи кърпички, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mustela
Купи сега15.47 лв.18.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK