My Flame Urban Seude Leave Sparkles Everywhere You Go cпрей за дома 100 мл.

Купи сега31.80 лв.


My Flame Urban Seude Leave Sparkles Everywhere You Go cпрей за дома 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vůně do bytu > Osvěžovače > Osvěžovače vzduchu в GeGa.bg. My Flame Urban Seude Leave Sparkles Everywhere You Go cпрей за дома 100 мл. е произведен от My Flame и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.80 лв.

My Flame Urban Seude Leave Sparkles Everywhere You Go, 100 мл. , Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома My Flame Urban Seude Leave Sparkles Everywhere You Go просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: плодов аромат цветен аромат свеж аромат Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.

Видове аромати за дома: цитрусов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: My Flame
Купи сега31.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK