My Little Pony Lip Balm балсам за устни за деца Mango 4,4 гр.

Купи сега6.54 лв.7.70 лв.


My Little Pony Lip Balm балсам за устни за деца Mango 4,4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Balzámy na rty в GeGa.bg. My Little Pony Lip Balm балсам за устни за деца Mango 4,4 гр. е произведен от My Little Pony и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.54 лв.

Промоционална цена на My Little Pony Lip Balm балсам за устни за деца Mango 4,4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.16 лв., намален от 7.70 лв. на 6.54 лв.

My Little Pony Lip Balm, 4, 4 гр. , Балсами за устни за деца за деца, Деликатната и чувствителна кожа на детските устни ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Затова заслужава специална грижа с екстра деликатна формула. Балсамът за устни My Little Pony Lip Balm е разработен специално за нуждите на детските устни и поради тази причина им осигурява всичко, от което се нуждаят, за да останат хидратирани, деликатни и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: прави устните меки и нежни за малки кокони ухае прекрасно осигурява защита на кожата на устните продуктът е подходящ за всекидневна грижа омекотява устните Начин на употреба: Употребявайте по всяко време при необходимост.

Приказен мотив: Приказни герои, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: My Little Pony
Купи сега6.54 лв.7.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK