N.A.E. Semplicita органичен твърд шампоан 85 гр.

Виж цената


N.A.E. Semplicita органичен твърд шампоан 85 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Tuhé šampony в GeGa.bg. N.A.E. Semplicita органичен твърд шампоан 85 гр. е произведен от N.A.E. и се предлага от NOTINO.bg

N. A. E. Semplicita, 85 гр. , Твърди шампоани за жени, Всяка стъпка, водеща към опазване на красотата на природата, днес има значение. Твърдият шампоан N. A. E. Semplicita има същия ефект като класическия, но освен това е екологичен и много практичен. Дайте му шанс и бързо ще разберете защо не трябва да липсва от козметичния ви антураж. Характеристики: старателно измива косата и кожата на главата компактна и практична форма, подходяща за път придава на косата загубения блясък и финес придава на косата фин аромат Състав: вегански продукт Начин на употреба: Старателно навлажнете косата и шампоана. Разпенете шампоана между дланите си и след това нежно втрийте получилата се пяна в косата. Накрая изплакнете обилно. При необходимост повторете. За най-добър ефект ползвайте в комбинация с грижа от същата линия. След всяка употреба оставяйте шампоана да изсъхне.

Ефект: почистване, Тип коса: нормална коса, Тип на скалпа: нормален скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: N.A.E.
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK