Nacomi Next Level Happy Pores почистващ пилинг за проблемна и мазна кожа Shikimic acid 5% 30 мл.

Купи сега12.60 лв.


Nacomi Next Level Happy Pores почистващ пилинг за проблемна и мазна кожа Shikimic acid 5% 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. Nacomi Next Level Happy Pores почистващ пилинг за проблемна и мазна кожа Shikimic acid 5% 30 мл. е произведен от Nacomi и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.60 лв.

Nacomi Next Level Happy Pores, 30 мл. , Химични пилинги за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице Nacomi Next Level Happy Pores ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки затваря разширените пори редуцира несъвършенствата на кожата премахва черните точки и излишния себум Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.

Активни вещества: гликолова киселина, Ефект: ексфолиране, минимизиране на порите, против акне, против черни точки, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : мазна, проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nacomi
Купи сега12.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK