Nailmatic Temporary Tattoo Felt Pen комплект за деца 3 y+ The Rabbit 10 бр.

Купи сега26.56 лв.33.20 лв.


Nailmatic Temporary Tattoo Felt Pen комплект за деца 3 y+ The Rabbit 10 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dárkové sady > Sady pro děti в GeGa.bg. Nailmatic Temporary Tattoo Felt Pen комплект за деца 3 y+ The Rabbit 10 бр. е произведен от Nailmatic и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.56 лв.

Промоционална цена на Nailmatic Temporary Tattoo Felt Pen комплект за деца 3 y+ The Rabbit 10 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.64 лв., намален от 33.20 лв. на 26.56 лв.

Nailmatic Temporary Tattoo Felt Pen, 10 бр. , Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Nailmatic Temporary Tattoo Felt Pen е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: за малки кокони комплект татуировки за деца идеални за лятото весел дизайн за деца изключително подходящ за подарък помага за оформяне на временни татуировки върху кожата маркер за татуировки за многократна употреба татуировката може да се залепи и като декорация върху телефон или друг предмет позволява очертаване и оцветяване на кожата с различни форми, като така създава ефект на татуировка отмива се лесно с вода и сапун Комплектът съдържа: Brown писалка за татуировки за лице и тяло 1 бр. Black писалка за татуировки за лице и тяло 1 бр. шаблони 8 бр.

Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nailmatic
Купи сега26.56 лв.33.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK