Naomi Campbell Pret a Porter

Купи сега12.99 лв.


Naomi Campbell Pret a Porter, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Naomi Campbell в GeGa.bg. Naomi Campbell Pret a Porter е произведен от Naomi Campbell и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 12.99 лв.

Naomi Campbell представя новия си парфюм Prêt à Porter през септември 2016 г. в нов дизайн на бутилка, който се различава от предишните издания. Флорално-плодовият аромат, е "новата примера на елегантния моден блясък", който представя характера, силата и увереността на Naomi, както и нейния див, очарователен и елегантен стил. Ароматът се отваря с плодова смес от боровинки, деликатна круша и пресен бергамот. Сърцето излъчва чувствен букет от цветя, изработени от рози, виолетови и див божури. В края на уханието се усещат нотки на праскова, интензивен пачули и сладка ванилия. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Naomi Campbell
Купи сега12.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK