Natura Siberica For Men Only гел за след бръснене за регенериране на кожата 150 мл.

Купи сега11.60 лв.13.00 лв.


Natura Siberica For Men Only гел за след бръснене за регенериране на кожата 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Holení pro muže > Přípravky po holení в GeGa.bg. Natura Siberica For Men Only гел за след бръснене за регенериране на кожата 150 мл. е произведен от Natura Siberica и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.60 лв.

Промоционална цена на Natura Siberica For Men Only гел за след бръснене за регенериране на кожата 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.40 лв., намален от 13.00 лв. на 11.60 лв.

Natura Siberica For Men Only, 150 мл. , Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Natura Siberica For Men Only ще успокои вашето лице и действа регенериращо. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата елиминира усещанията за парене хидратира кожата в дълбочина Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.

Активни вещества: биотин, витамин B, витамин E, витамин А, ниацинамид, С Пантенол, Консистенция: гел, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Natura Siberica
Купи сега11.60 лв.13.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK