Natura Siberica Natural Siberian Arctic Protection паста за зъби за чувствителни зъби 100 гр.

Купи сега6.12 лв.7.20 лв.


Natura Siberica Natural Siberian Arctic Protection паста за зъби за чувствителни зъби 100 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro citlivé zuby в GeGa.bg. Natura Siberica Natural Siberian Arctic Protection паста за зъби за чувствителни зъби 100 гр. е произведен от Natura Siberica и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.12 лв.

Промоционална цена на Natura Siberica Natural Siberian Arctic Protection паста за зъби за чувствителни зъби 100 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.08 лв., намален от 7.20 лв. на 6.12 лв.

Natura Siberica Natural Siberian Arctic Protection, 100 гр. , пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Natura Siberica Natural Siberian се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака. Характеристики: намалява чувствителността на зъбите предпазва от зъбен кариес и плака оставя в устата усещане за чистота и свежест Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Natura Siberica
Купи сега6.12 лв.7.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK