Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl избелваща паста за зъби за свеж дъх 100 гр.

Купи сега8.00 лв.


Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl избелваща паста за зъби за свеж дъх 100 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro svěží dech в GeGa.bg. Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl избелваща паста за зъби за свеж дъх 100 гр. е произведен от Natura Siberica и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.00 лв.

Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl, 100 гр. , С натурални екстракти за мъже, Пастата за зъби Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка. Характеристики: гарантира защита на зъбния емайл оставя в устата усещане за чистота и свежест има лек избелващ ефект Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.

Ефект: избелване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Natura Siberica
Купи сега8.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK