NATURE REPUBLIC Green Derma Tea Tree Cica After Care Spot Patch концентрат за проблемна кожа за кожа, която е суха и раздразнена от медикаментозно леч

Купи сега17.84 лв.22.30 лв.


NATURE REPUBLIC Green Derma Tea Tree Cica After Care Spot Patch концентрат за проблемна кожа за кожа, която е суха и раздразнена от медикаментозно леч, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Lokální péče в GeGa.bg. NATURE REPUBLIC Green Derma Tea Tree Cica After Care Spot Patch концентрат за проблемна кожа за кожа, която е суха и раздразнена от медикаментозно леч е произведен от NATURE REPUBLIC и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.84 лв.

Промоционална цена на NATURE REPUBLIC Green Derma Tea Tree Cica After Care Spot Patch концентрат за проблемна кожа за кожа, която е суха и раздразнена от медикаментозно леч Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.46 лв., намален от 22.30 лв. на 17.84 лв.

NATURE REPUBLIC Green Derma Tea Tree Cica After Care Spot Patch, 60 бр. , концентрат за проблемна кожа за жени, Имате нужда възможно най-бързо пъпките да изчезнат? Лепенките за проблемна кожа NATURE REPUBLIC Green Derma Tea Tree Cica After Care Spot Patch са тук за вас. Помагат за почистването и по-бързата регенерация на проблемните места, което осигурява намаляване на видимостта на пъпките, дори и само след няколко часа. Едновременно с това лепенката покрива кожата и така я предпазва от допълнително замърсяване. Характеристики: лекува локално проявите на проблемната кожа има успокояващ ефект Начин на употреба: Използвайте върху почистена, тонизирана кожа. Не използвайте по-често от 1кратно на седмица.

Активни вещества: азиатска центела – centella asiatica, мадекасосид, масло от чаено дърво, Ефект: почистване, против акне, Кога да се нанася: дневен и нощен, По предназначение: За проблемна кожа на лицето, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NATURE REPUBLIC
Купи сега17.84 лв.22.30 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK