NATURE REPUBLIC Real Nature Orange Mask Sheet хидратираща платнена маска за озаряване на лицето 23 мл.

Купи сега2.40 лв.3.00 лв.


NATURE REPUBLIC Real Nature Orange Mask Sheet хидратираща платнена маска за озаряване на лицето 23 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové masky в GeGa.bg. NATURE REPUBLIC Real Nature Orange Mask Sheet хидратираща платнена маска за озаряване на лицето 23 мл. е произведен от NATURE REPUBLIC и се предлага от NOTINO.bg на цена 2.40 лв.

Промоционална цена на NATURE REPUBLIC Real Nature Orange Mask Sheet хидратираща платнена маска за озаряване на лицето 23 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.60 лв., намален от 3.00 лв. на 2.40 лв.

NATURE REPUBLIC Real Nature Orange Mask Sheet, 23 мл. , Платнени маски за жени, Действие на концентриран серум или есенция, но и усещане за релакс благодарение на ритуал за грижа, вдъхновен от корейските традиции. Платнената маска NATURE REPUBLIC Real Nature Orange Mask Sheet дарява кожата на лицето ви с екстра доза грижа, като същевременно я гали с докосването на деликатния текстил. Характеристики: озарява и освежава предотвратява прекомерното образуване на себум хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Избягвайте зоната на очите. После свалете маската и с пръсти масажирайте останалото количество от серума или изтрийте с памучен тампон.

Активни вещества: азиатска центела – centella asiatica, лайка, хиалуронова киселина, Ефект: минимизиране на порите, озаряване, Регулиране на излишния себум, уеднаквяване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, мазна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NATURE REPUBLIC
Купи сега2.40 лв.3.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK