NeBiolina Intimate гел за интимна хигиена 500 мл.

Виж цената


NeBiolina Intimate гел за интимна хигиена 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Intimní hygiena > Gely na intimní hygienu в GeGa.bg. NeBiolina Intimate гел за интимна хигиена 500 мл. е произведен от NeBiolina и се предлага от NOTINO.bg

NeBiolina Intimate, 500 мл. , Интимна грижа по време на бременността и след ражд за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът NeBiolina Intimate се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява редуцира раздразненията и зачервяванията не дразни придава дълготрайно усещане за свежест ограничава множенето на бактерии съобразява се с естествения микробиом на здравата кожа Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NeBiolina
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK