Neogen Dermalogy Calming Cicatree Micellar Cleansing Oil почистващо и премахващо грима масло за освежаване и изглаждане на кожата 300 мл.

Купи сега49.00 лв.70.00 лв.


Neogen Dermalogy Calming Cicatree Micellar Cleansing Oil почистващо и премахващо грима масло за освежаване и изглаждане на кожата 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. Neogen Dermalogy Calming Cicatree Micellar Cleansing Oil почистващо и премахващо грима масло за освежаване и изглаждане на кожата 300 мл. е произведен от Neogen Dermalogy и се предлага от NOTINO.bg на цена 49.00 лв.

Промоционална цена на Neogen Dermalogy Calming Cicatree Micellar Cleansing Oil почистващо и премахващо грима масло за освежаване и изглаждане на кожата 300 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 21.00 лв., намален от 70.00 лв. на 49.00 лв.

Neogen Dermalogy Calming Cicatree Micellar Cleansing Oil, 300 мл. , Почистване на кожата за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Neogen Dermalogy Calming Cicatree Micellar Cleansing Oil ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: идеално разтваря и водоустойчив грим хидратира и омекотява кожата оставя кожата напълно чиста успокоява раздразненията подхранва кожата Начин на употреба: Нанесете продукта върху сухо лице и с върховете на пръстите нежно масажирайте кожата, най-вече на замърсените места. Добавете малко вода и продължете да масажирате лицето, за да се разтворят гримът и замърсяванията. Не спирайте, докато маслото не се оцвети в бяло. После изплакнете.

Ефект: ексфолиране, почистване, регенерация, уеднаквяване, Хидратация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Neogen Dermalogy
Купи сега49.00 лв.70.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK