NeoStrata Clarify Mandelic Mattifying Serum матиращ серум за стягане на разширени пори 30 мл.

Купи сега61.10 лв.66.00 лв.


NeoStrata Clarify Mandelic Mattifying Serum матиращ серум за стягане на разширени пори 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. NeoStrata Clarify Mandelic Mattifying Serum матиращ серум за стягане на разширени пори 30 мл. е произведен от NeoStrata и се предлага от NOTINO.bg на цена 61.10 лв.

Промоционална цена на NeoStrata Clarify Mandelic Mattifying Serum матиращ серум за стягане на разширени пори 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.90 лв., намален от 66.00 лв. на 61.10 лв.

NeoStrata Clarify Mandelic Mattifying Serum, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице NeoStrata Clarify е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: матира не запушва порите продуктът е некомедогенен Състав: без парфюм Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Ефект: матиране, против акне, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : мазна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NeoStrata
Купи сега61.10 лв.66.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK