NeoStrata Correct Firming Collagen Booster колагенов серум против бръчки за стягане на кожата 30 мл.

Купи сега65.20 лв.81.50 лв.


NeoStrata Correct Firming Collagen Booster колагенов серум против бръчки за стягане на кожата 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. NeoStrata Correct Firming Collagen Booster колагенов серум против бръчки за стягане на кожата 30 мл. е произведен от NeoStrata и се предлага от NOTINO.bg на цена 65.20 лв.

Промоционална цена на NeoStrata Correct Firming Collagen Booster колагенов серум против бръчки за стягане на кожата 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 16.30 лв., намален от 81.50 лв. на 65.20 лв.

NeoStrata Correct Firming Collagen Booster, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице NeoStrata Correct е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: укрепва контурите на лицето помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата помага за изглаждане на бръчки и фини линии Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: колаген, Ефект: anti-age, ексфолиране, подсилване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NeoStrata
Купи сега65.20 лв.81.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK