NeoStrata Restore Redness Neutralizing Serum успокояващ серум срещу зачервяване на кожата 29 гр.

Купи сега85.59 лв.100.70 лв.


NeoStrata Restore Redness Neutralizing Serum успокояващ серум срещу зачервяване на кожата 29 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. NeoStrata Restore Redness Neutralizing Serum успокояващ серум срещу зачервяване на кожата 29 гр. е произведен от NeoStrata и се предлага от NOTINO.bg на цена 85.59 лв.

Промоционална цена на NeoStrata Restore Redness Neutralizing Serum успокояващ серум срещу зачервяване на кожата 29 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 15.11 лв., намален от 100.70 лв. на 85.59 лв.

NeoStrata Restore Redness Neutralizing Serum, 29 гр. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице NeoStrata Restore е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: регенерира кожата и предотвратява нейното раздразване предпазва кожата от вредните външни влияния Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: витамин E, Ефект: предпазва от външните влияния, против зачервяване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NeoStrata
Купи сега85.59 лв.100.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK