Neutrogena Clear & Defend+ химически пилинг 125 мл.

Купи сега17.90 лв.


Neutrogena Clear & Defend+ химически пилинг 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. Neutrogena Clear & Defend+ химически пилинг 125 мл. е произведен от Neutrogena и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.90 лв.

Neutrogena Clear & Defend+, 125 мл. , Химични пилинги за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице Neutrogena Clear & Defend+ ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: изглажда и омекотява кожата премахва мъртвите кожни клетки премахва черните точки и излишния себум озарява и уеднаквява кожата Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Обработете предварително почистената кожа с нежни движения на тампона по лицето. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.

Активни вещества: AHA киселини, гликолова киселина, С Пантенол, Ефект: ексфолиране, против пигментни петна, Регулиране на излишния себум, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, мазна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Neutrogena
Купи сега17.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK