Neutrogena Hydro Boost® Body балсам за тяло 200 мл.

Виж цената


Neutrogena Hydro Boost® Body балсам за тяло 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Neutrogena Hydro Boost® Body балсам за тяло 200 мл. е произведен от Neutrogena и се предлага от NOTINO.bg

Neutrogena Hydro Boost® Body, 200 мл. , Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Neutrogena Hydro Boost® Body, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: придава кадифена мекота на кожата осигурява на кожата дълготрайна гладкост нанася се добре, лесно абсорбира и не се лепи хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.

Активни вещества: хиалуронова киселина, Консистенция: балсам, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Neutrogena
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK