Niceboy Air Sonic Pop сешоар White 1 бр.

Купи сега47.40 лв.


Niceboy Air Sonic Pop сешоар White 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Fény na vlasy в GeGa.bg. Niceboy Air Sonic Pop сешоар White 1 бр. е произведен от Niceboy и се предлага от NOTINO.bg на цена 47.40 лв.

Niceboy Air Sonic Pop, 1 бр. , Сешоари за жени, От време на време е добре да оставяте косата си да изсъхва свободно на въздух, но не винаги има необходимите условия за това. И точно за ситуациите, когато ви притиска времето, или трябва да изсушите косата си по-бързо и ефективно, чудесна работа ще ви свърши сешоарът Niceboy Air Sonic Pop. Предлага бързо, ефективно, но и достатъчно щадящо изсушаване на всякакъв тип коса или ви помага да я издухате така, че да придобие по-голям обем, а вие без много усилия да се радвате на красива и бухнала прическа като от салон. Характеристики: щадящо изсушава косата възможност за регулиране на скоростта елиминира повреждането на косата под влияние на топлината запазва здравия вид на косата ниско тегло, ергономична форма възможност за регулиране на температурата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Niceboy
Купи сега47.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK