Nickelodeon Paw Patrol Bath Foam пяна за вана за деца Forest Fruits 200 мл.

Купи сега8.80 лв.


Nickelodeon Paw Patrol Bath Foam пяна за вана за деца Forest Fruits 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Pěny do koupele в GeGa.bg. Nickelodeon Paw Patrol Bath Foam пяна за вана за деца Forest Fruits 200 мл. е произведен от NICKELODEON и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.80 лв.

Nickelodeon Paw Patrol Bath Foam, 200 мл. , Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Nickelodeon Paw Patrol Bath Foam помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: ухае приятно поддържа естественото pH на кожата закачлив детски мотив хидратира и подхранва кожата създава фина пяна Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.

Консистенция: пяна, Приказен мотив: Пес патрул, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NICKELODEON
Купи сега8.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK