Nickelodeon Paw Patrol Battery Toothbrush детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии

Купи сега27.70 лв.


Nickelodeon Paw Patrol Battery Toothbrush детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Elektrické zubní kartáčky > Sonické kartáčky в GeGa.bg. Nickelodeon Paw Patrol Battery Toothbrush детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии е произведен от NICKELODEON и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.70 лв.

Nickelodeon Paw Patrol Battery Toothbrush, Електрически четки за деца за деца, Електрическата четка за зъби Nickelodeon Paw Patrol Battery Toothbrush бързо, нежно и надеждно почиства детските зъби. Характеристики: предпазва от зъбен кариес премахва от детските зъби остатъците от храна и оцветяване от напитки и сладки има весел, детски дизайн почиства зъбите на децата и на трудно достъпните места почистването е удобно, бързо и забавно удобно се държи в ръката Начин на употреба: Приближавайте четката последователно към отделните зъби, не натискайте и оставете четката да работи. За съвършено почистване ползвайте детска паста за зъби, която увеличава ефективността на четката.

Приказен мотив: Пес патрул, Тип захранване: батерия

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NICKELODEON
Купи сега27.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK