Nickelodeon Paw Patrol Hair Styling Gel гел за коса за деца Red 30 мл.

Купи сега8.16 лв.9.60 лв.


Nickelodeon Paw Patrol Hair Styling Gel гел за коса за деца Red 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Gely na vlasy в GeGa.bg. Nickelodeon Paw Patrol Hair Styling Gel гел за коса за деца Red 30 мл. е произведен от NICKELODEON и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.16 лв.

Промоционална цена на Nickelodeon Paw Patrol Hair Styling Gel гел за коса за деца Red 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.44 лв., намален от 9.60 лв. на 8.16 лв.

Nickelodeon Paw Patrol Hair Styling Gel, 30 мл. , Аксесоари за коса за деца за деца, Гелът за коса осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи. Характеристики: за всекидневно оформяне на прическата не слепя косата и лесно се разресва не слягва косата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.

Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Приказен мотив: Пес патрул, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NICKELODEON
Купи сега8.16 лв.9.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK