Nickelodeon Paw Patrol Lip Balm балсам за устни за деца Raspberry 4,4 гр.

Купи сега4.20 лв.


Nickelodeon Paw Patrol Lip Balm балсам за устни за деца Raspberry 4,4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Balzámy na rty в GeGa.bg. Nickelodeon Paw Patrol Lip Balm балсам за устни за деца Raspberry 4,4 гр. е произведен от NICKELODEON и се предлага от NOTINO.bg на цена 4.20 лв.

Nickelodeon Paw Patrol Lip Balm, 4, 4 гр. , Балсами за устни за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Nickelodeon Paw Patrol Lip Balm е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: дерматологично тествано придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване изразително регенерира и предпазва Начин на употреба: Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира.

Ефект: предпазва от външните влияния, регенерация, Хидратация, Приказен мотив: Пес патрул, Слънцезащита: без SPF, Цвят: безцветен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NICKELODEON
Купи сега4.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK