Nickelodeon Paw Patrol Natural Spray тоалетна вода за деца 50 мл.

Купи сега14.28 лв.16.80 лв.


Nickelodeon Paw Patrol Natural Spray тоалетна вода за деца 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Dětské parfémy > Toaletní vody в GeGa.bg. Nickelodeon Paw Patrol Natural Spray тоалетна вода за деца 50 мл. е произведен от NICKELODEON и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.28 лв.

Промоционална цена на Nickelodeon Paw Patrol Natural Spray тоалетна вода за деца  50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.52 лв., намален от 16.80 лв. на 14.28 лв.

Nickelodeon Paw Patrol Natural Spray, 50 мл. , Грим за деца за деца, Аромат за деца, който крие в себе си щипка приключения и събужда необятната детска фантазия. Тоалетната вода Nickelodeon Paw Patrol Natural Spray сякаш е създадена за малкия авантюрист, който се впуска по стъпките на своя герой. Характеристики: за малки кокони чист, свеж аромат идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост по мотиви от известен детски приказен филм игривият дизайн ще се впише идеално в интериора на детската стая

Вид аромат: Плодови, Приказен мотив: Приказни герои

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NICKELODEON
Купи сега14.28 лв.16.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK