NIKE Kd Trey 5 VIII Blue Void

Виж цената


NIKE Kd Trey 5 VIII Blue Void, се намира в категория Мода - Nike > Мъже > Спортни обувки в GeGa.bg. NIKE Kd Trey 5 VIII Blue Void е произведен от Nike и се предлага от Dress4less.bg

Страхотни маратонки  Nike  в син цвят с контрастни детайли, изработени от висококачествени материали. Името на марката е пришито отстрани на обувката.   Nike Renew  Run доставят комфорт и сигурност.   Междинна подметка с двойна плътност включва мека, отзивчива пяна с текстура  и по-твърда пяна за стабилност.   Средно високата  яка е подплатена с пяна, за да осигури комфорт и подкрепа в целия глезен. Гумената подметка с вълнообразен модел осигурява трайно многопосочно сцепление за бързо спиране и тръгване. Логото на KD е формовано в гумата.   2-слоен текстилен материал в предната част на крака включва прозрачни прежди, които му придават динамичен вид.  Обувките са перфектния избор както за спорт, така и за ежедневието. Много добре се съчетават с дънки, клин или спортен панталон.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Nike
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK