NIKE Team Repel Park 20 Winter Jacket Black

Купи сега164.95 лв.


NIKE Team Repel Park 20 Winter Jacket Black, се намира в категория Мода - -20% на горна + долна част | -20% горна + горна част > Деца > Дрехи > Якета в GeGa.bg. NIKE Team Repel Park 20 Winter Jacket Black е произведен от Nike и се предлага от Dress4less.bg на цена 164.95 лв.

Уникално детско зимно яке Nike, изработено от висококачествени материали. Якето има подплата от синтетични материали, които образуват защитен слой за топлоизолация. Кройката на модела е издължена и стандартна. Разполага с висока яка, качулка, закопчаване с двупосочен цип и два странични джоба, които се закопчават с копчета. Swoosh символът на марката се откроява в контрастен цвят. Якето гарантира удобство, топлина и сухота по всяко време, благодарение  на водоотблъскващото покритие. Подходящо за ежедневна употреба, както и разходки сред природата. Съчетава се лесно с дънки и спортни панталони.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Nike
Купи сега164.95 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK