Nina Ricci Nina дезодорант в спрей за жени 150 мл.

Купи сега56.97 лв.63.30 лв.


Nina Ricci Nina дезодорант в спрей за жени 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Parfémovaná kosmetika > Deodoranty a antiperspiranty в GeGa.bg. Nina Ricci Nina дезодорант в спрей за жени 150 мл. е произведен от Nina Ricci и се предлага от NOTINO.bg на цена 56.97 лв.

Промоционална цена на Nina Ricci Nina дезодорант в спрей за жени 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.33 лв., намален от 63.30 лв. на 56.97 лв.

Nina Ricci Nina, 150 мл. , Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nina Ricci Nina предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест увеличава интензивността на аромата от същата колекция Начин на употреба: Подходящ за всекидневна употреба. Можете да повтаряте по всяко време на деня.

Вид опаковка: спрей

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nina Ricci
Купи сега56.97 лв.63.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK