Nizoral Expert нежен почистващ шампоан за суха и сърбяща кожа на главата 200 мл.

Купи сега14.28 лв.16.80 лв.


Nizoral Expert нежен почистващ шампоан за суха и сърбяща кожа на главата 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Nizoral Expert нежен почистващ шампоан за суха и сърбяща кожа на главата 200 мл. е произведен от Nizoral и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.28 лв.

Промоционална цена на Nizoral Expert нежен почистващ шампоан за суха и сърбяща кожа на главата 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.52 лв., намален от 16.80 лв. на 14.28 лв.

Nizoral Expert, 200 мл. , Специална грижа за кожата унисекс, Шампоанът Nizoral Expert ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: интензивно хидратира регенерира и подхранва косата прави косата гладка успокоява скалпа бори се с образуването на пърхот бори се с причините за сърбежа и сухотата на скалпа Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Активни вещества: салицилова киселина, Ефект: Блясък и мекота, успокояване, Хидратация, Проблем с косата: пърхот, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, пърхот, сърбящ скалп, чувствителен скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nizoral
Купи сега14.28 лв.16.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK