No Inhibition Styling Strong Hold Gel гел за коса за фиксиране и оформяне 200 мл.

Купи сега12.10 лв.


No Inhibition Styling Strong Hold Gel гел за коса за фиксиране и оформяне 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Gely na vlasy в GeGa.bg. No Inhibition Styling Strong Hold Gel гел за коса за фиксиране и оформяне 200 мл. е произведен от No Inhibition и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.10 лв.

No Inhibition Styling Strong Hold Gel, 200 мл. , Гел за коса за жени, Там, където обикновеният гребен или втвърдителят за оформяне на желаната прическа не са достатъчни, идва на помощ гелът за коса No Inhibition Styling Strong Hold Gel. Позволява ви да оформите косата според представите си и така да се радвате на идеално стилизиране като от салон. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и прическата ви остава в състоянието, което сте придали, през целия ден. Характеристики: създава перфектен стайлинг гарантира прическа, която ще издържи през целия ден продукт, подходящ предимно за къса коса лесно приложение силно фиксира Начин на употреба: Нанесете на косата и създайте желания стайлинг. Може да се ползва върху суха и мокра коса.

Дължина на косата: къса коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: No Inhibition
Купи сега12.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK