Nobilis Tilia Kids' Care Ríša олио за вана за деца от раждането им 200 мл.

Купи сега22.95 лв.27.00 лв.


Nobilis Tilia Kids' Care Ríša олио за вана за деца от раждането им 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové oleje в GeGa.bg. Nobilis Tilia Kids' Care Ríša олио за вана за деца от раждането им 200 мл. е произведен от Nobilis Tilia и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.95 лв.

Промоционална цена на Nobilis Tilia Kids' Care Ríša олио за вана за деца от раждането им 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.05 лв., намален от 27.00 лв. на 22.95 лв.

Nobilis Tilia Kids' Care Ríša, 200 мл. , Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Nobilis Tilia Kids' Care Ríša оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: внимателно се грижи за детската кожа щадящо почиства прави кожата фина и еластична Състав: вегански продукт без парфюм Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.

Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nobilis Tilia
Купи сега22.95 лв.27.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK