Notino Sport Collection Wet bag set чантичка Purple

Купи сега10.72 лв.13.40 лв.


Notino Sport Collection Wet bag set чантичка Purple, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Doplňky > Kosmetické tašky в GeGa.bg. Notino Sport Collection Wet bag set чантичка Purple е произведен от Notino и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.72 лв.

Промоционална цена на Notino Sport Collection Wet bag set чантичка Purple Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.68 лв., намален от 13.40 лв. на 10.72 лв.

Notino Sport Collection Wet bag set, Фитнес оборудване за жени, Дръжте всичките необходими козметични продукти винаги на едно място. Стилната козметична чанта Notino Sport Collection Wet bag set е изключително подходяща за пътуване, но ще ви послужи също за съхранение на грим или продукти за грижа и в банята. Тя е съчетание на практичност и стил. Характеристики: идеален за пътуване качествен и устойчив материал практично затваряне с цип продукт, подходящ за спорт и релакс

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Notino
Купи сега10.72 лв.13.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK