NUK Jolie Помпа за гърди

Купи сега61.45 лв.72.30 лв.


NUK Jolie Помпа за гърди, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Kojení > Odsávačky mléka в GeGa.bg. NUK Jolie Помпа за гърди е произведен от Nuk и се предлага от NOTINO.bg на цена 61.45 лв.

Промоционална цена на NUK Jolie Помпа за гърди Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.85 лв., намален от 72.30 лв. на 61.45 лв.

NUK Jolie, Помпи за кърма за жени, Когато бебето не успява да засуче гърдата, ще ви послужи помпата за кърма NUK Jolie . Тя ще бъде ваш незаменим помощник за лесно изцеждане и съхраняване на кърмата за вашето дете. Характеристики: ръчна помпа за кърма ефективно изстискване с масажираща вложка лесно почистване отгоре може да се постави биберон за хранене на бебето Начин на употреба: Поставете чистата помпа до чистата гърда. Поставете така, че накрайникът да прилепва към гърдата и да няма изтичане на въздух.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nuk
Купи сега61.45 лв.72.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK