Nuxe Sun шампоан след слънчеви бани за тяло и коса 200 мл.

Купи сега16.90 лв.24.00 лв.


Nuxe Sun шампоан след слънчеви бани за тяло и коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky po opalování в GeGa.bg. Nuxe Sun шампоан след слънчеви бани за тяло и коса 200 мл. е произведен от Nuxe и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.90 лв.

Промоционална цена на Nuxe Sun шампоан след слънчеви бани за тяло и коса 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.10 лв., намален от 24.00 лв. на 16.90 лв.

Nuxe Sun, 200 мл. , Продукти за след слънце за жени, Шампоанът Nuxe Sun е специално създаден за грижа за излагана на слънцето коса. Фино измива и я прави мека и блестяща. Характеристики: поправя косата след контакт със солена или хлорирана вода Начин на употреба: Леко нанасяйте шампоана с масажиране върху влажна коса и след това обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, Консистенция: гел, Проблем с косата: kоса, изложена на слънце, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nuxe
Купи сега16.90 лв.24.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK